Om oss

Ett familjeägt företag med hjärtat på rätt ställe. Företaget grundades 2019 och vårt fokus ligger på profilerade produkter men vår verksamhet betyder mycket mer än så för oss. Vi älskar givetvis produkter med tryck men vårt främsta mål är att göra din marknadsföring både enklare och roligare. På vägen mot användbara och smarta profilvaror är det viktigt för oss att bibehålla en personlig kontakt med våra kunder. Det är inte för inte vi är ett familjeägt företag, den familjära känslan betyder allt för oss, både internt oss emellan men också gentemot våra kunder.

Fakta och information

Läs mer om hur du handlar hos oss, vår kundgaranti och hur vi agerar kring sponsring. Vi lär dig också mer om olika de olika tryckmetoderna vi använder oss av såsom brodyr och digitaltryck.

Läs mer

Personal

Vi är ett familjeägt företag där just den familjära känslan betyder allt för oss, såväl internt som gentemot våra kunder. Träffa några av oss här.

Läs mer

FAQ

Här hittar du de mest återkommande frågorna från våra kunder. Spana in våra FAQ för att få svar på dina funderingar redan nu.

Läs mer

Villkor och policy

Som kund hos oss ska du alltid kunna känna dig trygg. Därför presenterar vi här våra allmänna villkor, kvalitetspolicy, miljöpolicy samt hur vi arbetar med GDPR och cookies.

Läs mer