LÄR KÄNNA OSS

Människorna bakom webben

Ett familjeägt företag där fokus ligger på den personliga kontakten. Den familjära känslan betyder mycket för oss, såväl internt som gentemot våra kunder. Låt oss presentera oss och vår gemytliga personal.

Värderingar

Självklart har vi värderingar som fungerar som ledstjärnor i vårt arbete och präglar vår företagskultur. Våra värderingar är en del av oss och vad vi står för.

Öppenhet

Vi är alltid öppna för nya perspektiv, människor och idéer och brinner för innovation. Vi älskar (både att skapa och bli erhålla) nya idéer och tillvägagångssätt.

Kvalitet

Vi är pålitliga och håller alltid vad vi lovar. Vi skulle heller aldrig äventyra säkerheten på arbetsplatsen. Självklart tar vi också ansvar för miljön, kundrelationer, samhället och människan.

Vänlighet

Vi visar alltid stor lyhördhet för värderingar, förutsättningar och behov. Vi lägger stor vikt vid kontakten mellan dig som kund och vår personal. Du som kund kommer alltid få ett armt, respektfullt och värdigt bemötande som både skapar tillit och förtroende.

Personligheter

Träffa några utav våra underbara medarbetare. De berättar mer om sig själva och sin resa med tryckoprofil. Vi har dessutom ställt tre snabba frågor till alla, så att du kan lära känna dem lite närmare. Häng med!

"Jag tror verkligen på långa och goda relationer"

Jag är en utesäljare och har länge jobbat med personliga möten och sålt present-och profilprodukter. Faktiskt så långt tillbaka som år 1997. I och med digitaliseringen som skett sedan dess jobbar jag numera såklart även digitalt, via telefon och mail.

Jag ser mig själv som hjälpsam och tror verkligen på långa och goda relationer. Vid sidan av arbetet älskar jag båt-och havslivet men har helt klart störst kärlek till familjen. Även fast jag ser båten som en familjemedlem?

ANDERS SIWING, GRUNDARE AV TRYCK & PROFIL SVERIGE AB

"Det bästa med mitt arbete är att navigera kunder till rätt produkt"

Jag trivs som handen i handsken i det digitala klimatet och tycker samtidigt om det sociala och den personliga kontakten med kunder. Det bästa med mitt arbete är att navigera kunder till rätt produkt. Att göra en kund nöjd med hjälp av rätt service och rätt produkt är helt klart en av de bästa känslorna under arbetsdagen.

 PONTUS PFEIFER, GRUNDARE AV TRYCK & PROFIL SVERIGE AB

"Jag älskar att bidra med kreativitet inom olika områden"

Jag är en del av familjeföretaget sedan start. Jag har ett stort ansvar och tar hand om order och ekonomi. Jag älskar också att bidra med kreativitet inom olika områden och att ha kontakt med kunder. Mina arbetskamrater och kunder förgyller mina dagar. Tidigare har jag arbetat som florist. Jag gillar helt enkelt kreativitet men är framförallt mamma till 3.

NINA SIWING KARLSÉN, ORDER & EKONOMI

Kontakta oss