Lek & Spel

På denna sidan hittar du massvis med roliga produkter att profilera med tryck. Kanske en företagslogotyp eller ett budskap ni som företag vill förmedla till medarbetare, kunder eller affärspartners. Antingen att ha liggandes på kontoret eller att ge ut som reklamgåva. Vårt härliga utbud inom lek och spel hittar du precis här nedanför.

Visa en rolig och lekfull sida 

Att trycka upp sin företagslogotyp på roliga produkter är något riktigt bra och kan göra att du som företag får en stor exponering. Leksaker och spel är utmärkt att sätta tryck på för företag som vill visa upp en roligare och lekfullare sida än vanligtvis. För ett seriöst varumärke kan faktiskt också förknippas med nöje och glädje.

Varför inte trycka upp er logotyp utanpå något roligt spel och ha liggandes på kontoret, och kunna användas av medarbetare under lunchrasten. Eller kanske lätta upp stämningen under kundmötet och spela en omgång vändtia? Mötet kommer garanterat bli ihågkommet som ett av de roligaste mötena i sinnes tider. Och din logotyp, även den kommer bli väl ihågkommen.