Mässa & Event

Är du ute efter produkter med tryck till mässan eller företagseventet? Då har du landat helt rätt. Vi samlat produkterna du med fördel kan använda under en mässa eller ett event där ditt företag kommer få den bästa möjliga exponeringen med design helt utifrån era önskemål. Se hela vårt utbud inom mässa och event nedan och ge dina kunder en upplevelse de sent kommer glömma.

Mäss- och eventprodukter med tryck 

För att ditt företag ska få den bästa exponeringen och sätta det största avtrycket hos kunder är det viktigt att din monter eller ditt event speglar din företagsprofil. Det är just där vi på tryckoprofil kommer in. Vi hjälper er att imponera på kunder genom relevanta produkter med er logotyp som ansiktet utåt.

Hos oss hittar du exempelvis logoband med tryck, ballonger med tryck, profilerad dryck, namnbrickor och mycket mer. Helt enkelt allt du kan tänkas behöva under en mässa eller ett event, men extra bra då du får ditt företagsnamn tryckt på. Storformatsreklam Storformat är ett format som passar utmärkt för mässor och event. Då pratar vi om exempelvis rollups, beachflaggor, banderoller och flaggor. Med hjälp av profilerade reklamprodukter i storformat kommer du och ditt företag synas maximalt. Vi på tryckoprofil hjälper er att få uppmärksamhet och sprida ut just det precisa budskap ni önskar. Displaysystem Hos oss kan du beställa displaysystem med ditt eget tryck. Våra displaysystem visar upp dina produkter eller tjänster på allra bästa sätt och hjälper till att ge fokus på ditt företags erbjudande. Du hittar allt från tält med tryck till mässbord med tryck och eleganta gatupratare med tryck, det är egentligen bara fantasin som sätter stopp. Vi hjälper dig synas under mässan eller eventet Planerar du att ställa ut med ditt företag på en mässa eller ska ha ett företagsevent, men är osäker på vilka profilerade produkter du ska beställa? Inga problem.

Vi har en lång erfarenhet av att hjälpa företag att synas på bästa möjliga sätt med de bästa produkterna. Vi lyssnar på dina tankar och anstränger oss för att lära känna ditt företag för att erbjuda de bästa produkterna för just er.

Tveka inte på att kontakta oss inför ett företagsevent eller en mässa, förberedd som oförberedd, vi ser fram emot att ta oss an ert projekt och ge er den bästa möjliga exponeringen med hjälp av våra tryckbara produkter!