Paraplyer

När ovädret och regnkaoset är framme är oftast det första man tänker på och önskar att man hade med sig?.ett paraply. Förståeligt då det såklart är det ultimata skyddet från regn och rusk en kall höstdag på väg till jobbet. Hos oss gör vi de traditionella paraplyerna lite roligare, vi sätter tryck på dem. Med ett passande tryck av exempelvis företagslogotyp och namn förvandlas snabbt ett ganska alldagligt paraply till en riktig reklampinne! Det finns inte längre någon ursäkt för att inte ta en promenad i regnet med våra reklamparaplyer blir det till och med riktigt mysigt och samtidigt bra exponering för ditt företag. Se alla våra olika kategorier av paraply med tryck här nedanför.

Vass marknadsföring i alla väder med paraply med tryck

Ett paraply är ju inte bara en perfekt produkt att ha med sig under regnovädret utan är minst lika välbehövligt en solig dag på stranden för att ta skydd mot den starka solen. Vi har mängder med paraplyer med eget tryck som passar utmärkt för de flesta tillfällen.

Standard Paraply: Våra standard paraplyer är precis som det låter, helt vanliga paraplyer med traditionellt handtag. Perfekt för både soliga och regniga dagar, för att inte glömma optimala för det svängiga ?singing in the rain? dansnumret. Kompakta paraplyer: Det kompakta paraplyet är utmärkt för dig som helst av allt vill slippa bära paraplyet i handen. Ett kompakt paraply går nämligen utmärkt att stoppa ner i väskan och ta fram när det passar.

Stormsäkra paraplyer: Ett stormsäkert paraply är som gjort för dig som vill ha ett slitstarkt paraply som inte viker sig när det kommer till skott. Våra stormsäkra paraplyer är tillverkade för att klara av de starkaste vindar och stormar vilket gör det perfekt för dig som är ute efter ett paraply som håller längre.

Golfparaply: För dig som uppskattar en runda golf då och då känner du säkert till att det inte är helt omöjligt att bli överraskad av regnet ibland. Då är det bra att ha ett golfparaply nära till hands. Det går självklart minst lika bra att skydda sig mot solen med våra golfparaplyer med tryck.

Självklart går alla våra paraplyn att välja ett eget passande tryck på. Gör reklam för ditt företag i både solsken och regn med företagslogotyp, namn och kontaktuppgifter tryckt på ditt paraply såklart.