Reklamgodis

Karameller, godis, fredagsmys, ja... kärt barn har många namn och en sak är säker, alla älskar godis och inte minst, reklamgodis. Vi på tryckoprofil har alltid haft en förkärlek till just reklamgodis, inte bara för att det är så gott och mysigt att bjuda på, utan också för att det verkligen gör folk genuint glada. Ställ fram reklamgodis med ert tryck på kontoret, mässan, bjud kunderna, ta fram på kundmötet, ja vart som helst och situationen blir lite härligare. Vi har flera olika kategorier när det kommer till reklamgodis med eget tryck så du kan egentligen bara välja och vraka.

Reklamgodis med tryck, mer än bara en godbit att stoppa i munnen 

Även om godis till stor del har sin fördel i att sätta blodsockret i rätt nivåer och såklart som en självklar del i fredags- och lördagsmyset så kan faktiskt godis vara mycket mer än så. Med rätt tryck kan det fungera som ett utmärkt sätt att sprida varumärkeskännedom.

Vi alla har väl varit där, på mässan, i kundmötet eller på briefingen som aldrig verkar ta slut. I de tillfällena finns det en stor risk att både blodsockret, humöret och det konkreta tänkandet kan komma helt ur balans. Ta då till en nödlösning, reklamgodiset. Skapa stämning, få munnarna att skratta och vara glada samtidigt som du gör lite smygreklam. Vi alla gillar ju en karamell då och då, speciellt när man är lite små trött och hungrig. Vid de tillfällena behöver ni finnas på plats för att dela ut något gott som dessutom har ert företagsnamn tryckt på. Har du hört något smartare? Ditt företag kommer direkt associeras som givmilt, smart och framförallt värt att investera i.